Majoitus ja palvelut

Mökit

7 leir­in­tämökkiä, jois­sa varus­tuk­se­na parivuode (sohvas­ta) sekä ker­rossänky, vuode­vaat­teet (peitot ja tyynyt), keit­tolevy ja jääkaap­pi. Omat liinavaat­teet mukaan.

Hirsihuvilat

Kak­si kalus­tet­tua, monipuolis­es­ti varustet­tua hir­si­huvi­laa, toinen 6, toinen 8 hen­gelle, tarvit­set mukanasi vain liinavaat­teet. Varus­tus; parisänky ja vuodes­o­h­va (6h), vuodes­o­h­va ja yläk­er­ras­sa maku­u­paikat (8h), vuode­vaat­teet (peitot ja tyynyt), wc, tupakeit­tiö (asti­at, jääkaap­pi, kahvinkeitin, mikrou­u­ni, liesi), TV, ruokail­uryh­mä ja kalus­tet­tu terassi.

Saunamökki

Yksi kah­den hen­gen saunamök­ki ran­nan tun­tu­mas­sa. (Vuodes­o­h­va, sähkösauna)

Muut palvelut

Lapsille

Lap­sille on oma sisäleikki­ti­la vas­taan­oton läheisyy­dessä kuin myös ulkoleikkialue kein­uineen ja liukumäki­neen. Uimaran­ta on mata­la ja hiekkapo­h­jainen. Lem­mikkikan­imme Doris viihdyt­tää kaikkia ohikulkijoita.

Kahvila

Kahvi­la olu­toikeuksin on muka­va kei­das lomapäivän tuoksin­nas­sa. Vir­vokkei­den lisäk­si tar­jol­la myös pikkusuo­laista ja pien­imuo­toista ruoka­palvelua, makeisia, kahvia, kahvileivon­naisia ja jäätelöä.

Rantasauna

Uimaran­nan lähel­lä sijait­se­va sauna on vuokrat­tavis­sa matkalaisille, kausi­paikkalaisil­la on omat sään­nöl­liset vuorot.

Huoltorakennukset

Leiriy­tyjien käytössä on WC- ja suihku­ti­lat, toinen keit­tiöraken­nuk­sen lähel­lä, toinen ison rantasaunan takana; pyykkikone,  keit­tiöraken­nus ruokailu­tiloi­neen sekä gril­likatos. Keit­tiöraken­nuk­sis­sa on ruuan­valmis­tus- ja astian­pe­su­paikat, juo­mavesip­is­teet ja ruokailu­ti­lat. Alueel­la on matkailu­a­joneu­vo­jen jätevesien tyhjennyspiste.

Löydä meidät kartalta!